Ewan McGregor je modni dizajner Halston u novoj seriji Ryana Murphyja

Ryan Murphy, poznat kao autor serija „American Horror Story“ i „American Crime Story“, objavio je prvu snimku iz svoje nove serije „Halston“ posvećene slavnom modnom dizajneru koji je svoj vrhunac doživio u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. I dok u podlozi svira pjesma „Love is the Drug“ grupe Roxy Music, u ulozi Halstona vidimo Ewana McGregora.  Osim njega, glavne uloge u seriji imaju Rebecca Davan kao Elsa Peretti, Krysta Rodriguez kao Liza Minnelli i Rory Culkin kao Joel Shumacher.

Za slabije upućene, Elsa Peretti je talijanska dizajnerka nakita koja je radila kao model i družila se s Halstonom, naročito u sedamdesetima kada su se zabavljali u klubu Studio 54. Glumica Liza Minnelli bila mu je bliska prijateljica kao i redatelj Joel Shumacher. Halston, punim imenom Roy Halston Frowick, preminuo je 1990. u 58. godini od posljedica AIDS-a.

U Instagram objavi, Ryan Murphy napisao je kako je nakon 20 godina prepunih obrata počelo snimanje serije „Halston“ sa fantastičnim Ewanom McGregorom u glavnoj ulozi. Murphy se proslavio tv serijama temeljenima na stvarnim događajima a prve informacije govore da bi se serija „Halston“ trebala početi prikazivati krajem ove godine.

Komentiraj