EKSKLUZIVNO Ucjene i prijetnje u ime Andreja Plenkovića

Autor:

20.12.2016., Zagreb - Podravka kao strateski partner i investitor aktivno podupire projekt Misel Tokic. - inovativnog robota-kuhara, koji predstavlja novu generaciju kucanskih aparata, a stvoren je iz strasti prema tehnologiji i strasti prema hrani. 
Zvonimir Mrsic, predsjednik Uprave Podravke istaknuo je usmjerenost Podravke na inovacije, ne samo u proizvodima vec i uslugama i poslovnim modelima, sto Podravku svrstava u vodece u svjetskoj prehrambenoj industriji. Drazen Drnas i Djulijano Nola, osnivaci Gammachefa, okupljenima ce predstaviti na koji nacin, uz pomoc digitalnih recepata, GamaChef - kuhar robot, priprema svjeze i ukusno jelo. Isto jelo, pripremao je  i chef Misel Tokic. 
Photo: Igor Soban/PIXSELL

UOČI KLANOVSKOG OBRAČUNA OKO PODRAVKE uzdanice HDZ-a u ime premijera prijetile su većinskim dioničarima napuštanjem sjednice Nadzornog odbora, ukidanjem obveznih mirovinskih fondova i medijskim napadima na njihove predstavnike

Ucjene, prijetnje i zastrašivanja u ime premijera Andreja Plenkovića prethodile su imenovanju Marina Pucara na čelo Podravke. To je sukus ponašanja pojedinih predstavnika HDZ-a prema članovima nadzornog odbora Podravke koji su ondje postavljeni iz kvote obveznih mirovinskih fondova i prema pojedincima unutar Podravke. To su za Nacional potvrdila dva neovisna izvora bliska vrhu Vlade.

Te dosad nepoznate dramatične okolnosti ostale su u sjeni gotovo posve javnog prepucavanja oko toga koja će interesna grupacija unutar HDZ-a, ona Gorana Marića ili Damira Krstičevića, dvojice ministara u Vladi, na čelo Podravke postaviti svog eskponenta.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)