e-Tours: Nastavljamo ulagati u kvalitetu i zaposlenike kako bismo osigurali najbolju uslugu našim klijentima

Autor:

e-Tours

e-Tours je tržišni lider u prodaji avio karata u Hrvatskoj i ponosni član Uniline Grupe, vodeće destinacijske kompanije u regiji. Iza društva je uspješna poslovna godina u kojoj su ostvarili pozitivan trend u svim prodajnim segmentima, što je bio poticaj za preseljenje u novi i veći poslovni prostor u Zagrebu.

Sada je pred društvom izlazak na regionalna tržišta uz ulaganje u očuvanje kvalitete i razvoj zaposlenika, kako bi osigurali izvrsnost i profesionalnu uslugu svim svojim klijentima.

Paketi za navijače gotovo rasprodani

Društvo e-Tours je prvenstveno fokusirano na jedinstvenu, personaliziranu uslugu organizacije avio karata, hotelskog smještaja, transfera, edukacija, sastanaka, team-building putovanja, kongresa i drugih usluga povezanih s korporativnim putovanjima. Spremni su i za nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo koje počinje 14. lipnja, a posebni paketi za navijače gotovo su u potpunosti rasprodani u samo nekoliko dana.

‘’U e-Toursu imamo veliko iskustvo i nudimo neograničenu vremensku osobnu podršku kod ugovaranja usluga. Također, svojim putnicima u realnom vremenu osiguravamo rješavanje eventualnih izazova s kojima bi se mogli susresti pri planiranju putovanja ”, izjavio je Zoran Šašić, CEO e-Toursa.

Unsplash

Snažnije ulaganje u MICE segment

Uz zadržavanje vodeće pozicije u postojećem segmentu poslovanja, e-Tours je započeo i snažnije ulaganje u MICE segment.

„Organizacija sastanaka, seminara, radionica, incentive (motivacijskih) putovanja, konferencija, kongresa, kao i posjete ili izlaganja na sajmovima i izložbama standardni su dio naših usluga, no želimo značajnije rasti i u MICE segmentu. Krajem 2023. godine postali smo i predstavnik za BCD M&E (Meetings & Events) čime osiguravamo uvjete za još kvalitetniji ulazak na MICE tržište i pružanje lokalne stručnosti i znanja domaćim i globalnim klijentima.“

Pixabay

Društvo e-Tours, vodeća IATA (International Air Transport Association) putnička agencija u Hrvatskoj, predstavnik je BCD Travel-a, treće najveće globalne tvrtke za upravljanje poslovnim putovanjima, prisutne u više od 170 zemalja s preko 13.000 zaposlenika. Cjelokupnu ponudu možete pronaći na etours.hr.

e-Tours bilježi rast poslovanja, ali i broja zaposlenih

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.