DURAN DURAN U prodaji posljednjih 400 koncertnih ulaznica

Duran Duran

Koncert grupe Duran Duran (29.08) na zagrebačkoj Šalati jedinstven je nastup ovih pop divova ne samo u hrvatskim nego i u europskim okvirima.

Bit će to njihov jedini samostalan koncert ove godine na Starom kontinentu, posebna večer u kojoj će nastupiti sami, bez predgrupa i s najdužim setom odsviranim u 2017. godini.

Nakon rasprodanog Partera u prodaji je ostalo još svega 400 ulaznica za koncert. Od četiri sektora na stadionu Šalata tri su rasprodana – VIP, Fan pit i Parter – dok je na Tribini sjedenje ostalo 400 mjesta za koja se očekuje kako će biti rasprodana u sljedećim danima.

Nakon VIP tribine rasprodan je i Fan pit stadiona Šalata na kojem će Simon Le Bon, John Taylor, Nick Rhodes i Roger Taylor održati svoj prvi hrvatski nastup nakon 16 godina. U ponudi je preostalo još svega 1000 ulaznica za sektore Parter i Tribina sjedenje.

S obzirom da je Grad Zagreb počašćen jedinim samostalnim koncertom grupe Duran Duran ne čudi velik interes i domaćih i inozemnih fanova. Od ukupne količine prodanih ulaznica pola ih je prodano u Hrvatskoj, a pola u ostalim zemljama svijeta među kojima prednjače Mađarska, Italija i Velika Britanija. Na Šalati će se, između ostalih, naći i obožavatelji iz Rusije, Australije, SAD-a i Skandinavije.

Set lista benda najviše će se naslanjati na bezvremenske klasike poput Wild Boys, A View To A Kill, Come Undone, Is There Something I Should Know?, Notorious, Ordinary World, Hungy Like The Wolf, Girls On Film, Save A Prayer, (Reach Up For The) Sunrise i megahit Rio, kojim obično završavaju program.

Sjajan aktualan studijski album Paper Gods kojeg je bend objavio 2015. godine svoju satnicu na pozornici dobiva kroz zapažene singlove Pressure Off, Last Night In The City i naslovnu pjesmu izdanja.

‘Duranovci’ su nedavno proslavili 35 godina od epohalnog drugog studijskog albuma Rio, koji je svrstan na treće mjesto najvećih britanskih albuma svih vremena po slušateljima BBC-a te istaknut na krucijalnom popisu 1001 Albums You Must Hear Before You Die. Tu ploču grupa s pravom smatra vrhuncem svoje kreativnosti. Potvrdila je veliki potencijal prvijenca, ustoličila ih kao globalne predvodnike pop zvuka, koji su dio svog imagea gradili na vizualno superiornim videospotovima i suradnji s brojnim dizajnerskim imenima.

Maestralan trojac singlova Rio, Hungry Like The Wolf i Save A Prayer iz autorske tvornice Simona Le Bona, Johna Taylora, Nicka Rhodesa i Rogera Taylora i danas čine okosnicu koncertnih set lista, a publika će ih imati priliku čuti i vidjeti na jedinom solo nastupu ove godine (29.08.) na zagrebačkoj Šalati.

U ponudi se nalaze ulaznice za parter i tribinu sjedenje te izuzetno malen broj ulaznica za fan pit, dok su VIP tribine već rasprodane.

Koncert grupe Duran Duran dio je Ožujsko Glazbene točionice, brenda ponovo pokrenutog u ekskluzivnoj suradnji Ožujske pive i LAA. U Ožujsko Glazbenu točionicu uključeni su koncerti velikih stranih i regionalnih izvođača u Hrvatskoj kao što su Laibach, Ministry, Mastodon, Prophets Of Rage, House Of Pain, Black Peaks, The Cult, Ryan Adams, Pet Shop Boys, Duran Duran i Dubioza Kolektiv.

Službena prodajna mjesta:

Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Komentiraj