facebook.com

Drew Barrymore ne brine o idealnoj “bikini body” liniji

Poznata i zgodna glumica Drew Barrymore ne brine o idealnim mjerama tijela, piše instyle.com.

“Jedem stvarno jednostavno i zdravo. Vježabam sat pilatesa najmanje četiri dana u tjednu. Moram naporno raditi da ne budem veličine autobusa. I to je u redu. To je samo moje putovanje. To je moja karma. Ne znam, možda sam bila mršava i zla u prošlom životu”, prokomentirala je temu viška kilograma u intervjuu za ljetno izdanje poznatog časopisa.

Uvijek lijepa i mlada Barrymore često ističe svoje hippie uvjerenje šarenim izborom odjeće. Od retro modnih dodataka i odjevnih komada pa sve do šaljivih majica s porukom. Ne boji se razgovara i predstavljanja u časopisima o ljepoti, jer vjeruje u sebe i svoje mogućnosti.

Nakon ponovnog početka glumačke karijere često je naglašavala kako je “važno brinuti o sebi i zdravlju”, no to ne podrazumijeva i nužnost “bikini body” linije tijela.

Poznato je da je u medijima priznala da je bila “debelo dijete i adolescent”, no njen metabolizam je “odbacivao mršavost”. Tijekom studentskih dana je krenula na prvu ozbiljniju dijetu jedući manje ugljikohidrata. Nakon toga je opet dobivala kilograme, kretala s novim programima prehrane, težina joj često varira i ne može ništa protiv toga.

Barrymore se danas bavi produkcijom i režijom, a ujedno je i uspješna poslovna žena. Ove jeseni kreće u novi projekt The Drew Barrymore Show, čiju produkciju potpisuje televizijska kuća CBS.

Česte objave na društvenim mrežama pokazuju njenu veselu stranu. Veliku sreću u životu joj donose dvije kćeri Olive (7) i Frankie (6).

Komentiraj