POMOĆNIK ALOJZA TOMAŠEVIĆA u svibnju prošle godine pretukao je novinara požeškog portala 034 Mladena Mirkovića te je u rujnu sud u Požegi potvrdio optužnicu. I dok je njegov šef u ekspresnom postupku izbačen iz stranke, Vedran Neferović i dalje je član HDZ-a

Predsjednik Vlade i šef HDZ-a Andrej Plenković pokazao je dvostruke kriterije u slučaju požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića i njegova dožupana Vedrana Neferovića. Tomašević je prošloga tjedna izbačen iz HDZ-a nakon što je županijsko državno odvjetništvo podiglo optužnicu protiv njega zbog obiteljskog nasilja, dok je Vedran Neferović i dalje član HDZ-a i protiv njega se ne vodi nikakav stegovni postupak, iako je još u rujnu prošle godine na sudu u Požegi protiv njega potvrđena optužnica zbog fizičkog napada na novinara lokalnog portala 034 Mladena Mirkovića.

Više pročitajte u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakKOMISIJA ‘Nema otvorenih pravnih pitanja za realizaciju Pelješkog mosta’
Sljedeći članakKomemoracija Jurici Malčiću u Saboru
Rođen u Zagrebu 21. kolovoza 1978., novinarstvom se bavim od 2000. godine kada sam počeo pisati za sportski web portal Sportnet.hr. Nakon nekoliko godina u sportskom novinarstvu, 2009. godine prvi put dolazim u redakciju tjednika Nacional gdje radim na portalu www.nacional.hr, a povremeno pišem i za tiskano izdanje Nacionala. Sredinom 2011. s nekoliko drugih novinara Nacionala prelazim u tjednik Aktual, a od ožujka 2013. do lipnja 2014. bio sam zamjenik glavnog urednika poslovne dnevne novine Business.hr. U prosincu 2014. vraćam se u Nacional gdje pišem o aktualnim političkim i gospodarskim temama.