DOPRINOS NAVIJAČA U akciji “Za Varteksov dom” prikupljeno 55.550 kuna

U akciji “Za Varteksov dom” u kojoj su se prikupljale donacije za izgradnju i opremanje sustava kontejnerskih svlačionica na terenima sportskog centra Hrašćice kako bi se seniorskoj momčadi i polaznicima nogometne škole NK Varteks omogućili što bolji uvjeti rada ukupno je prikupljeno 55.550 kuna čime je prvi dio akcije službeno završen.

Cjelokupni trošak projekta zahvaljujući snižavanju prvotne cijene od strane dobavljača Tehnix d.o.o. za 50.000 kuna iznosi 185.000 kuna, a cilj ove akcije bio je prikupiti 30% tog iznosa, tj. 55.500 kuna  u čemu se i uspjelo.

Uplatom toga iznosa počeo je teći rok od 45 dana u kojem je dobavljač dužan isporučiti sustav kontejnerskih svlačionica.

Krajnji cilj kluba je preseliti se u svoj dom početkom rujna, a ova akcija prva je u kojoj će navijači izravno svojim doprinosom i u skladu s mogućnostima “graditi” kamp, te tako pisati povijest.

Na Facebook stranici kluba je objavljen i popis donatora koji su sudjelovali u akciji, a njihova imena će krasiti i nove svlačionice kluba.

Komentiraj