Dodijeljene prestižne nagrade Croatian Women of Influence Award

Autor:

Šime Eškinja, Robert Gašpert

Generalna direktorica Adrije Medije Zagreb, Ivona Čulo, jedna je od dobitnica prestižne nagrade Croatian Women of Influence Award u kategoriji Leadership&Innovation koju drugu godinu zaredom dodjeluje Mreža hrvatskih žena najutjecajnim Hrvaticama u svijetu.

Ukupno je 26 dobitnica iz čak 8 svjetskih država u dvije kategorije – utjecajne hrvatske žene i buduće liderice – koje su izabrane među 75 nominirah žena iz cijelog svijeta. Nagrade su dodijeljene na gala večeri u zagrebačkom hotelu Sheraton na svečanosti u povodu Međunarodnog dana žena u Gradu Zagrebu.

Mreža hrvatskih žena je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju njihovog potencijala. Nagrada Utjecajne hrvatske žene prepoznaje angažirane, inovativne i utjecajne žene hrvatskoga podrijetla, a nagrada Buduće liderice dodjeljuje se djevojkama ispod dvadeset godina koje su pokazale izuzetan talent već u ranoj dobi.

“Želja nam je poduprijeti mlade djevojke i nagrađenima omogućiti suradnju s iskusnom mentoricom Mreže u razvoju njihovih budućih projekata. Umrežavanje, priznanje i podizanje svijesti o utjecajnim hrvatskim ženama diljem svijeta pozitivno je utjecalo na opću svijest društva o njihovim postignućima. Cilj nam je ukazati na važan doprinos hrvatskih žena u svim aspektima društva”, istaknula je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena i utemeljiteljica nagrade Utjecajne hrvatske žene.

Ivona Čulo, generalna direktorica Adrije Medije Zagreb

Ivona Čulo, generalna direktorica Adrije Medije Zagreb

“Velika mi je čast i zadoljstvo što sam dobitnica ove prestižne nagrade, koja osim što je priznanje za moj rad i karijeru, pokazuje da i je Adria Media Zagreb, svojim prije svega društvenim angažmanom, prepoznata kao tvrtka koja čini razliku i pridonosi boljem položaju žena u društvu. Kada netko prepozna vaš trud i zalaganje, to uvijek godi, a meni je posebno drago da nagrada dolazi upravo iz Međunarodne mreže hrvatskih žena i zaista sam počašćena što sam uopće dobila priliku biti u društvu ovakvih inspirativnih žena koje svaka u svome produčju ne samo da su liderice, nego i utiru trendove te mijenjaju svijet nabolje”, rekla je Ivona Čulo, generalna direktorica Adrije Medije Zagreb.

Između 75 nominiranih žena istaknule su se one iz Austrije, Argentine, Hrvatske, Italije, Kanade, Meksika, Njemačke, Sjedinjenim Američkih Država i Švicarske, a osim Ivone Čulo, ovogodišnje dobitnice su, među ostalima, sportašica Blanka Vlašić, glumica Gabriela Elena Spanić Utrera; dr. Nela Sršen, dr.sc. Dijana Zadravec, dr. Silvija Šušnjić, prof.dr.sc. Tamara Gazdić Alerić, Delfa Kosić, dr. Ivančica Dvoržak Schrunk, dr. Maja Lukač-Stier, Branka Čubelić, Andrea Novak Neumann, a prvi put počasna nagrada Friends of Croatia uručena je dr. Esther Gitman zbog njenih zasluga u širenju istine o životu i radu blaženog kardinala Alojzija Stepinca.

Delfa Kosić Papić, Tamara Gazdić - Alerić, Ivona Čulo i Dijana Zadravec

Delfa Kosić Papić, Tamara Gazdić – Alerić, Ivona Čulo i Dijana Zadravec

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)