DOBAR POČETAK GODINE Keira Knightley u pregovorima za ulogu u filmu Barbre Streisand

facebook.com

Godina 2016. dobro je započela za britansku glumicu i pjevačicu Keiru Knigthely koja pregovara o glavnoj ulozi u biografskom filmu o ruskoj carici Katarini II. čiju bi režiju trebala potpisati Barbra Streisand, piše portal Wrap.

Glumica se priprema za snimanje filma “Collateral Beauty” koje počinje ovih dana u New Yorku. U toj se drami uz popularnu glumicu pojavljuju Will Smith, Helen Mirren i Edward Norton, a premijera je najavljena za 16. prosinca.

Knightley, koja se proslavila ulogom u filmu “Pirati s Kariba”, trenutačno je u pregovorima za glavnu ulogu u biografskom filmu “Collette” o poznatoj francuskoj spisateljici, čiji se početak snimanja očekuje tijekom godine, a prošle smo je godine mogli vidjeti u filmu “Everest” koji se u kinima počeo prikazivati u rujnu.

Film o poznatoj ruskoj carici koja je Rusijom vladala u XVIII. stoljeću režirat će glumica i pjevačica Barbra Streisand po scenariju Kristine Lauren Anderson.

Priča će se fokusirati na život mlade Katarine II., njemačke princeze koja je brakom postala ruska carica, poznatije po nazivu Katarina Velika te na koji je način, uz pomoć lukavstva i inteligencije sjela na rusko prijestolje. Na vlast je došla 1762. nakon neskladnog braka s carem Petrom III. a zemljom je vladala 34 godine.

Komentiraj