DJ Martin Garrix dovodi elektronički spektakl u Arenu Pula

facebook.com

Sve ljubitelje elektronske glazbe ovog ljeta čeka prava poslastica, DJ Martin Garrix će nastupiti u impozantnom pulskom amfiteatru, a tokom seta će mu se pridružiti i posebni gosti. Martin Garrix će sa svojim najpoznatijim hitovima poput ‘Animals’, ‘Forbidden Voices’ ili ‘Oops’, pulsku Arenu pretvoriti u najpoželjniju party destinaciju sezone.

Dvadesetidvogodišnji nizozemski DJ se posljednjih nekoliko godina etablirao među najveća imena elektroničke glazbe. U proboj na glazbene top liste krenuo je 2013. godine, velik broj hitova ga je doveo i do suradnji s nekim od najvećih zvijezda današnjice kao što su Tiësto, Avicii, Usher i Justin Bieber. DJ Mag ga je proglasio najboljim DJ-em dvije godine zaredom. Među svoje uspjehe ubraja i rezidencije na Ibizi i u Las Vegasu, a o popularnosti svjedoči i podatak da ukupan broj njegovih YouTube pregleda iznosi preko četiri milijarde. Njime kao glazbenim fenomenom se bavio i časopis Forbes koji ga je uvrstio na listu najutjecajnijih ljudi ispod 30-te godine…

Pulska Arena jedna je od najekskluzivnijih pozornica na svijetu koja nastupe diže na potpuno novu razinu, što će u srijedu (22. kolovoza) učiniti i njen novi gost – DJ Martin Garrix.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]