DINAMO POZIVA ‘Dođite u Maksimir na prijenos finala: Vodimo plave do trostruke krune’!

Autor:

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ako je, prema onoj glasovitoj izreci Garyja Linekera ‘Nogomet sport u kojem igra 11 protiv 11 igrača, a na kraju uvijek pobijede Nijemci’, onda se to na hrvatski može ‘prevesti’ kao: U Lijepoj našoj nogomet je sport u kojem igra 11 protiv 11 igrača, a na kraju uvijek – pobijedi Dinamo


Dinamo je osvojio superkup, Dinamo je osvojio naslov i Dinamo danas – ide po kup. Na Rujevici, u Rijeci. Ove sezone format finala vraćen je na dvije utakmice.

Nakon maksimirskih sadržajno i golovima mršavih 0:0, danas od 18 sati na Rujevici ćemo dobiti osvajača Rabuzinovog ‘Sunca’.

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Možda će trebati ne 90 nego 120 minuta, možda će trebati i 11-erci, ali danas netko osvaja trofej! Na jugu Rujevice, u onom sad već nadaleko poznatom ‘kavezu’ bit će 412 Bad Blue Boysa.

Ostali? Ili pred televizore (a imate i besplatni prijenos koji možete gledati na svojim smartphoneima, tabletima, laptopima i pametnim televizorima) ili…

NE MORATE PLATITI Evo gdje gledati finale kupa Rijeka – Dinamo (18:00)

Ako nemate ulaznicu za Rujevicu, a željni ste uživanja u navijačkoj atmosferi… Dinamo ima rješenje: svi na Maksimir!

Pozivamo vas sve na Maksimir na zajedničko gledanje utakmice s Rijekom ispod zapadne tribine.

Pridružite nam se kod parkirališta ispod zapadne tribine od 17 sati i da zajedno bodrimo plave na putu do nove vrijedne pobjede.

Za sve posjetitelje bit će dostupna i bogata ugostiteljska ponuda kako bi mogli u potpunosti uživati u drugoj finalnoj utakmici, stoga nije dopušteno unošenje vlastitog pića ili hrane u zonu za praćenje utakmice.

Vodimo plave do trostruke krune!”, poručili su i ponudili iz Maksimirske 128.

Groznica finala sve je jača. I Kvarneru i u belom Zagreb gradu. Nogomet… Tko ga ne voli, ne zna što propušta!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.