TEMPERATURA RASTE Pogledajte emotivnu najavu finala. I dođite na Rujevicu ranije! Bit će velike gužve

Autor:

screenshot/HNK Rijeka TV, YT

Nismo neki uzbudljiv nogomet gledali u prvoj utakmici finala kupa između Dinama i Rijeke u Zagrebu. Danas: pun stadion i svi najavljuju drugu priču. S jasnom porukom iz oba tabora. Nema kalkulacija. Posebno za Rijeku kojoj, da bi u 90 minuta došla do Rabuzinovog ‘Sunca’ igra samo pobjeda


Bit će ‘košnica’ danas na Rujevici i oko Rujevice. Tjedan dana nakon 0:0 u Maksimiru, Rijeka i Dinamo večeras od 18 sati odlučuju o tome tko će osvojiti kup.

Zagrepčani su uzeli naslov, ali još jedan trofej je u igri. Lindon Selahi jučer je trenirao s momčadi, igrao ono što Talijani zovu ‘partitela’, međusobna utakmica planiranih startnih 11 i ostatka momčadi na treningu.

Ulazi na stadion za gledatelje se otvaraju dva sata prije početka utakmice u 16 sati, a s obzirom da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja molimo sve naše navijače da krenu što ranije na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice.

VIDEO: U iščekivanju finala

Stadion je prije više dana rasprodan pa samim time na dan utakmice nema niti prodaje ulaznica na blagajnama, a niti mogućnosti zamjene podataka na ulaznicama.

Sve ulaznice su personalizirane te molimo sve posjetitelje da na ulazu u stadion uz ulaznicu obavezno posjeduju osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) radi utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu. U slučaju da posjetitelj nema osobni dokument (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) neće mu biti dozvoljen ulaz na stadion.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Za ovu utakmicu neće vrijediti godišnja parking propusnica za parkiralište na stadionu već isključivo jednokratne parking propusnice.

Prostor za parkiranje vozila naših navijača koji se nalazi neposredno uz kružni tok kod ulaza na sjevernu tribinu stadiona i na koji se ulazi preko kružnog toka biti će otvoren od 15 sati do ispunjenja kapaciteta te se isti zatvara 2 sata nakon utakmice.

Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima GNK „Dinamo“ neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima. Ulaz na gostujuću južnu tribinu također se otvara dva sata prije početka utakmice odnosno u 16 sati. Nema prodaje ulaznica za gostujuće navijače na dan utakmice na stadionu HNK Rijeka.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Photo: Icon Sport/PIXSELL

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove), neovlaštenog ulaska i bacanja bilo kakvih predmeta (čaša, navijačkih rekvizita i sl.) u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za sve nas u vidu visokih novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje“, priopćili su svim navijačima koji će večeras imati privilegiju na Rujevici gledati uzvrat finala kupa s Dinamom.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.