Dinamo od 20 sati u drugom pretkolu Lige prvaka dočekuje ciparsku Omoniju

Hrvatski prvak Dinamo u utorak od 20 sati na Maksimiru igra prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv ciparske Omonije. Iako je Dinamo veliki favorit, poraz 2:0 od Slaven Belupa u prvom kolu HNL-a pokazuje da ‘Modri’ nisu u najboljoj formi.

“Izuzetno zahtjevan protivnik, protivnik koji je satkan od vrlo iskusnih igrača. Imaju trenera koji zna igrati na rezultat. Očekujemo tešku i rovovsku bitku, ali uloga favorita je na nama te ćemo se pokušati postaviti autoritativno i pronaći put za prolazak do trećeg pretkola”, poručio je u najavi utakmice trener Dinama Damir Krznar.

Poraz u prvom kolu HNL-a, kaže, nije dobrodošao. “Ali, prebacili smo fokus na novu utakmicu. I da smo pobijedili već bi tu večer rekli “zaboravimo, imamo dalje ciljeve pred sobom”. Svi smo mi profesionalci, pobjede, porazi i neriješeni su uvijek mogući, to je sport”, rekao je Krznar.

Očekuje se da će trener ‘Modrih’ u odnosu na dvoboje s Valurom i Slavenom napraviti dosta izmjena.

Trener gostiju, Norvežanin Henning Berg istaknuo je da je Dinamo dobra momčad, koja je prošle sezone senzacionalno izbacila Tottenham. ” Igrali su protiv Harryja Kanea, imali su igrače na Euru. Neću izdvajati imena. Bit će ovo dobar test naše pripremljenosti”, poručio je Berg.

Komentiraj