Diadora i Rider novi sponzori Hrvatske vaterpolske reprezentacije

Autor:

Carvel

Hrvatska vaterpolska reprezentacija predstavila je popis reprezentativaca za nadolazeći međunarodni turnir u Budimpešti – Volvo kup koji se održava od 10. do 12. veljače.

Na današnjoj konferenciji za medije potpisan je i ugovor o sponzorstvu s tvrtkom Carvel d.o.o., koja će vaterpolsku reprezentaciju podupirati kroz brendove Diadora i Rider.

“Tvrtka Carvel je u samom vrhu tržišta u segmentu kojim se bavi, upravo kao i Hrvatska vaterpolska reprezentacija. Ova suradnja objedinjuje i predstavlja dva jaka brenda čija će sinergija, uvjereni smo, rezultirati dugoročnim zajedničkim vrhunskim rezultatima”, rekao je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a.

“Veliko nam je zadovoljstvo biti sponzorom Hrvatske vaterpolske reprezentacije i to s našim najpopularnijim brendovima Rider i Diadora. Vjerujemo kako će Hrvatska reprezentacija ostvariti odlične rezultate na nadolazećem turniru, kao i tijekom cijele godine te nas veseli što im u tome možemo pružiti podršku”, rekla je Danijela Vasić, direktorica marketinga tvrtke Carvel te najavila kako tvrtka uskoro planira modno snimanje i medijska kampanja, u kojoj će u ulozi modela biti trojica reprezentativaca čija imena su još uvijek u tajnosti.

Legendarni talijanski sportski brend Diadora su tijekom posljednjih 40-tak godina proslavili brojni sportski prvaci poput Ayrtona Senne, Edwina Mosesa i Björna Borga. Brend Diadora je ikona sportskog naslijeđa koju obogaćuju tehnološke inovacije i prihvaćenost od najvećih sportaša u povijesti.

Rider je najznačajniji brend kompanije Grendene. Rider sandale su dizajnirane i proizvedene u Brazilu, a na tržištu jugoistočne Europe je godinama najprodavaniji brend u segmentu muške ljetne obuće.

Ivica Tucak, Danijela Vasic, Perica Bukic

Ivica Tucak, Danijela Vasić i Perica Bukić

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)