Devet osnovnih škola sutra kreće online

Devet osnovnih škola nastavu će sutra početi online jer je dio djelatnika zaražen, a u samoizolaciji je i jedna vrtićka grupa u Drnišu, kao i jedan razred i petoro djelatnika zagrebačke gimnazije Tituša Brezovačkog.

RTL je objavio da će online krenuti osnovne škole na Murteru, u Koprivnici, Prelogu, Dubrovniku, Loboru te Slavonskom Brodu, Tisnom i u Požegi, premda u tom gradu samo učenici viših razreda.

Hina je večeras prenijela obavijest županijskog Stožera civilne zaštite javila da je zaražena jedna zaposlenica Osnovne škole fra Pavla Vučkovića u Sinju, pa je samoizolacija određena za većinu zaposlenika i škola sutra ostaje zatvorena za učenike, a nastava će se odvijati online.

Jedan razred i petoro djelatnika zagrebačke gimnazije Tituša Brezovačkog u samoizolaciji su nakon što su se vratili s maturalnog putovanja, a nastavu će pratiti online.

ZAGREB: Razred gimnazije, četiri profesora i ravnatelj u samoizolaciji nakon maturalca

Stožer civilne zaštite Grada Drniša izvijestio je danas da je odgojiteljica Dječjeg vrtića Drniš pozitivna na koronavirus zbog čega je samoizolacija određena za desetoro djece i njihovim odgojiteljicama iz odgojne skupine “Sunce” te tehničkom osoblju. No ostale vrtićke grupe radit će normalno.

Komentiraj