Dekan Koprić: ‘Na studij prava upisalo se 50 studenata više nego lani’

Autor:

06.09.2023.,Zagreb, Fakultet sumarstva i drvne tehnologije, otvorenja konferencije Europske skupine za javnu upravu (EGPA), s glavnom temom “Upravljanje Europskom unijom kroz oluje visestrukih kriza: uloga javne uprave”. Konferenciji je nazociopredsjednik Vlade RH Andrej Plenkovic. 
Photo: Robert Anic/PIXSELL      Photo: Robert Anic/PIXSELL

Robert Anic/PIXSELL

Dekan zagrebačkog Pravnog fakulteta Ivan Koprić pohvalio se kako su upisne kvote na tom fakultetu popunjene za 7, 5 postotnih poena više nego prošle godine, te kako se na studij prava upisalo 50 studenata više nego 2022. godine.

„Upisne kvote su popunjene za čak 7,5 postotnih poena više nego lani. Na studij prava upisalo se 50 studenata više nego 2022. te je kvota za upis popunjena s čak 92,4 posto, dok je za redovite studente socijalnog rada u potpunosti popunjena”, istaknuo je dekan na Danima orijentacije koji su organizirani za studente koji su prvi put upisali studije prava, socijalnog rada, javne uprave i porezni studij.

Povećani interes za studije na Pravnom fakultetu, Koprić je objasnio posebnim naporima Fakulteta u informiranju maturanata o mogućnostima studiranja i zapošljavanja u budućim strukama, osiguravanju primjerenih uvjeta studiranja, kvaliteti nastave, kao i povećanim potreba za profilima koje Pravni fakultet obrazuje

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.