DANI ALVES O RONALDU “Da budem iskren, nije me briga što Cristiano radi”

EPA/JuanJo Martin

Branič Barcelone Dani Alves nakon velike pobjede nad Real Madridom u El Clasicu rekao je kako nogometaši ‘kraljevskog kluba’ nemaju žaludac za borbu te dodao kako je ‘Blaugrana’ mentalno superiornija u El Clasicima, prenosi Bleacher Report.

“Tajna pobjede u El Clasicima je ekipa s mudima”, rekao je u svom stilu Alves na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

Novinari su Alvesa upitali i o lošoj formi Cristiana Ronalda, a brazilski branič objašnjava kako Ronaldo uvijek želi biti protagonist. “Kada takav igrač pobjedi, uvijek je u centru pažnje. Ali kada izgubi, uvijek je on kriv. Takvi ljudi moraju prihvatiti situaciju. Ali, imamo se mi oko čega brinuti, da budem iskren, nije me briga što Cristiano radi”, kaže Alves.

Njegovi suigrači Gerard Pique i Andres Iniesta rekli su da ih utakmice poput El Clasica dodatno napaljuju, Iniesta je čak dočarao osjećaj kao paljenje skutera. Alves je dao svoje viđenje: “Što mene napaljuje? Moja djevojka, puno više od jedne nogometne utakmice. Možda bih trebao biti više kao Iniesta, sa svojim skuterom”, zaključio je.

Komentiraj