Dalić: “Zaslužen poraz. Ne mogu ništa zamjeriti svojim dečkima. Moramo se spremiti za utakmicu koja nas čeka”

Hrvatska reprezentacija izgubila je 3:0 od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva. Dva gola je zabio Julian Alvarez, dok je jedan zabio Lionel Messi iz jedanaesterca. Hrvatska će igrati za treće mjesto protiv lošijeg iz susreta Maroka i Francuske u subotu od 20 sati.

Dalić: Ovo je zaslužen poraz

“Čestitam Argentini na plasmanu u finale. Ne mogu ništa zamjeriti svojim dečkima. Imali smo kontrolu prvih pola sata, ali onda smo primili gol nakon tog penala. Nekad te sreća pomazi, nekad ti se vrati na drugi način. Koliko sam shvatio, dečki su se bunili protiv kornera. Iz te smo akcije primili gol. No izgubili smo utakmicu i nemam što zamjeriti,

Moramo se spremiti za utakmicu koja nas čeka. Mi smo stvarali dobre situacije, no nismo bili konkretni. Sve smo pripremili, no nedostajao nam je pravi, istinski napadač. Htjeli smo dobiti dubinu s Oršićem, da budemo okomitiji.

No primili smo još jedan gol. Zaslužen poraz. Brozović je osjetio bol u mišiću. Htjeli smo ga sačuvati za sljedeću utakmicu. Da nam je ovo netko nudio prije svjetskog prvenstva, prihvatili bismo odmah. Idemo u borbu za treće mjesto”, rekao je izbornik Zlatko Dalić za HRT.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]