ĐAKIĆ PUPOVCU “Nećemo nikada šutjeti onima koji nas vrijeđaju i omalovažavaju”

Oštar govor održao je HDZ-ov saborski zastupnik i predsjednik HVIDR-e Josip Đakić na otvaranju natjecanja invalida Domovinskog rata u Makarskoj, javlja Dnevnik.hr.

Đakić je u svom govoru rekao kako HVIDRA zna odgovoriti na sve provokacije, na sve uvrede, na sva rugla i na svaku prijetnju koja bi bila upotrijebljena protiv RH.

“Nećemo nikada šutjeti onima koji nas vrijeđaju i omalovažavaju. Oni zaslužuju svaku osudu, svaki prijezir i sudski progon. I stoga dragi prijatelji uzdignute glave, uvijek možemo govoriti o našim pobjedama“, izjavio je između ostaloga Đakić.

Rekao je i kako opraštaju glupost, ali da ne zaboravljaju.

“Nikada se nećemo pokoriti onima koji nas nazivaju lažnim imenima. Ovo je jedina Domovina kao i BiH. Nismo bili nigdje agresori“, napomenuo je Đakić koji je u svom govoru aludirao na Milorada Pupovca i njegove izjave.

HVIDR-a smatra da treba preispitati kaznenu odgovornost Pupovca zbog sporne izjave u kojoj uspoređuje Hrvatsku s NDH. Krajem kolovoza su zatražili javnu ispriku, a u suprotnom su od premijera Andreja Plenkovića tražili da raskine koaliciju sa SDSS-om.

Komentiraj