Tri su osobe poginule u prometnim nesrećama koje su se dogodile na hrvatskim cestama u prvim satima nove, 2018. godine.

Mladić i djevojka, oboje 24-godišnjaci, poginuli su na mjestu nesreće u Lugu Samoborskom oko 3.30 sati, javljaju 24sata. Renault Clio zagrebačkih registracija izletio je s ceste iz još neutvrđenog razloga.

Oko sedam sati ujutro u Biogradu je u prometnoj nesreći poginula 36-godišnja vozačica, dok je 18-godišnjak ozlijeđen. Nesreća se dogodila jutros oko 7 sati, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Biogradu kad se 18-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 1,4 g/kg, s Volkswagenom zadarskih registarskih oznaka sudario s Mazdom, zadarskih registarskih oznaka, kojom je, ispred njega i u istom smjeru, upravljala 36-godišnjakinja.

Nakon sudara, Mazda je uadrila u stablo. Vozačica je hitno prevezena u bolnicu, ali je nakon sat vremena podlegla ozljedama. Volkswagen se nakon sudara prevrnuo na krov, a vozač je nakon očevida također prevezen u bolnicu.

Muškarac je smrtno stradao u prometnoj nesreći koja se oko 7:15 sati na novogodišnje jutro dogodila u Zaprešiću, izvijestila je policija. U nesreći su sudjelovala dva automobila, a muškarac je preminuo na mjestu događaja. Policijski je očevid u tijeku.

Komentiraj