Baron Cohen je bio zabrinut za Mariu Bakalovu tijekom intervjua s Giulianijem

Ključna scena filma „Borat Subsequent Moviefilm“, koji se od petka prikazuje na streaming platformi Amazon Prime, je ona kada bugarska glumica Maria Bakalova, koja u filmu glumi Boratovu kći Tutar, intervjuira Rudyja Giulianija, odvjetnika i bliskog suradnika Donalda Trumpa. Scena u kojoj ga ona intervjuira završava u spavaćoj sobi gdje u jednom trenutku Rudy Giuliani legne na krevet i uvlači ruku u hlače. Sacha Baron Cohen, koji u ovom filmu ponovo glumi Borata, i Maria Bakalova, gostovali su u petak u emisiji „Good Morning America“ gdje su opisali kako je ta scena snimljena, pri čemu je Cohen izjavio da je tada bio zabrinut za Mariu Bakalovu.

Maria Bakalova se predstavila Giulianiju kao televizijska novinarka koja prvi puta radi intervju pa je pomalo uzbuđena, dok je on smiruje. Po završetku intervjua Giuliani je poziva u spavaću sobu na piće i kaže joj kako bi mu mogla dati svoj broj telefona i adresu. U sobi, Giuliani skida audio opremu sa sebe, prvo sjedne na rub kreveta, zatim legne i zavlači ruku u hlače. Giuliani je nakon premijere filma izjavio da je ta scena potpuna izmišljotina te da je on gurao svoju košulju u hlače nakon što je skinuo sa sebe audio opremu za snimanje.

„Rekao bih da, ako predsjednikov odvjetnik to smatra pristojnim ponašanjem, onda je pitanje što je radio s ostalim novinarkama u hotelskim sobama“, rekao je Sacha Baron Cohen u emisiji „Good Morning America“. „Pozivam sve da pogledaju film. Napravio je ono što je napravio. Sami zaključite. Za nas je sve jasno“, dodao je Cohen koji je pratio odvijanje te scene skriven zajedno sa svojom filmskom ekipom. „Bio sam zabrinut za nju tijekom te scene. Moja je odgovornost, jer sam i producent filma, da se pobrinem za glavnu glumicu“, objasnio je Cohen dok je Maria Bakalova rekla da se nije osjećala nesigurno tijekom te scene zahvaljujući filmskoj ekipi.

Komentiraj