ČISTA EMOCIJA: RIJEKA IZ DRONA A Babdeat tvrdi: Smolčićev aut nije ‘ilegalan’, to je katapult!

Autor:

Badbeat/FB

Badbeat/FB

Rijeka i riječki prsten svi zajedno imaju brojnost jednog ovećeg zagrebačkog kvarta. Rijeka nema masovnost Dinama ili Hajduka, ali ima sjajnu zajednicu navijača koji žive za plavo-bijele, ustaju i liježu s voljenim klubom u mislima


Derbi della Učka‘ je iza kantuna. RijekaIstra 1961 uvijek je posebna utakmica, uvijek se tu ide ‘u kost’, primorski i istrijanski žestoko.

Sad utoliko više jer se Rijeka bori za naslov, jer je prije nedjeljnog okršaja emocije uskuhala odluka Puljana da riječkim navijačima ne daju onoliko ulaznica koliko su dali kad je gostovao Hajduk, jer je Željko Sopić nakon trijumfa u Jadranskom derbiju apelirao na Istru da otvori tribine Riječanima, jer su mu pulski navijači ‘Demoni‘ promptno replicirali…

Uglavnom: bit će vatreno. Po svemu sudeći, žešće nego što je bilo prošle nedjelje kad je Rijeka pobijedila Hajduk, a s Rujevice u eter pustili video koji… Riječke emocije diže na n-tu potenciju

VIDEO Jadranski derbi… Zajedno smo Rijeka: Krepat ma ne molat!

Rijeka i riječki prsten svi zajedno imaju brojnost jednog ovećeg zagrebačkog kvarta. Rijeka nema masovnost Dinama ili Hajduka, ali ima sjajnu, aktivnu zajednicu navijača koji žive za plavo-bijele, ustaju i liježu s voljenim klubom u mislima.

Jedan od njih je možda i najpoznatiji riječki FB account, Badbeat čije se objave u sekundi dijele među desetinama tisuća navijača Rijeke.

Najnovija je više ‘edukativne’ naravi. I ismijava teorije o tome kako Ivan Smolčić ona svoje sad već legendarna ubacivanja i asistencije za gol s aut-crte izvodi protivno pravilima nogometne igre.

Nije Smolčićev aut ilegalan, ‘objašnjava’ Badbeat. Smolčićev aut je – katapult. Uz objavu: ‘I’ve got the power‘.

Badbeat/FB

Rijeka obara rekorde u broju članova i pretplata. Možeš joj kad ti dolazi u goste zatvoriti jednu tribinu, ali ‘Sopine luđake‘ ništa ne može zaustaviti da vole i navijaju za svoj klub.

Koji je prošle sezone u jednom trenutku bio u borbi za opstanak, a danas lovi dvostruku krunu. Kako, otkud taj spektakularni uzlet? Pročitajte…

MIŠKOVIĆ ‘Sve ću to ja platiti pa idemo jako’! Kako je Rijeka s dna krenula po duplu krunu

Rijeka ‘gradi’ novi naslov, a možda i kup. Mišković danonoćno radi na izgradnji nove Kantride. Sva su se riječka srca slila u jedno. I kucaju u ritmu klupske krilatice ‘Zajedno smo Rijeka’.

Naslov ili ne, kup ili ne. Kako god. Jedno je sigurno. Rijeke Rijekinih navijača iste su kao riječka momčad. Idu do kraja pa što bude jer… ‘Krepat ma ne molat‘!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.