Ivan Ivanišević

CineStar Gold Class kina u stilu starih engleskih klubova

 

Kad je CineStar prije devet godina predstavio koncept luksuznog Gold Class kina, podigao je ljestvicu kino doživljaja u regiji. Nakon gotovo desetljeća, poznati kinoprikazivač je odlučio udahnuti novi šarm u ovaj kino prostor.

Karantena i zatvaranje kina tijekom najveće krize pandemije djelomično su se poklopili uz radove na renovaciji, no sve je izvedeno u roku za ponovno otvaranje kina za posjetitelje. Novo uređenje potpisuje dizajnerica interijera Kristina Bradač Radić.

Gold Class inspiriran je izgledom starih engleskih klubova. Atmosfera loungea je naglašena kožnim foteljama, kariranim uzorkom, svijećama i lampama koje daju toplo svjetlo, police s knjigama savršeno zaokružuju cijelu priču i prostoru daju osjećaj dnevnog boravka. Zlatni detalji su vidljivi na ogledalima i drugim elementima.

Ukupni kapacitet dvorana je 80 sjedala (po 40 sjedala u paru u svakoj dvorani). U obje dvorane postavljen je novi karirani tepih te su sva sjedala novo tapecirana. Jedna dvorana je ostala tradicionalno zlatna, dok je druga zaživjela u smaragdno zelenoj boji. Iznimna prostranost i luksuzne fotelje jamče uvijek vrlo traženu privatnost. Dvorane su opremljene platnima “od zida do zida” te vrhunskim zvučnim sustavom.

Ova usluga, kino dvorane i sam koncept vip usluge pružaju vrhunski osjećaj za sve ljubitelje filmova. Zaseban ulaz, garderoba, lounge, fotelje, večera, čine ovo mjesto popularnim za proslave rođendana i razna poslovna događanja.

CineStar je danas, 20. kolovoza, otvorio vrata za posjetitelje. Kino dvorane i djelatnici su vrlo dobro pripremljeni. Dezinfekcija, novi higijenski standardi i održavanje se provode prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

FOTO: Ivan Ivanisevic
FOTO: Ivan Ivanisevic
FOTO: Ivan Ivanisevic

Komentiraj