Chris Rock kaže da je sve oko šamara Willa Smitha zakuhala njegova supruga

Autor:

Netflix

U subotu je Chris Rock održao komičarski nastup pod nazivom Selective Outrage koji je sniman za streaming platformu Netflix. Tu je priliku iskoristio da ponovo spomene prošlogodišnju dodjelu Oscara održanu u ožujku kada ga je ošamario Will Smith. Tom prilikom iznio je tvrdnje vezane za Jadu Pinkett Smith te je rekao da je ona zapravo sve započela. Rekao je kako je ona tražila od njega da odustane od vođenja dodjele Oscara 2016. godine jer njen suprug Will Smith nije bio nominiran za ulogu u filmu „Concussion“.

„Prije nekoliko godina njegova je supruga rekla da bih trebao odustati od vođenja ceremonije dodjele Oscara. Nisam treba biti voditelj jer njen čovjek nije nominiran za film ‘Concussion’. Zbog toga sam dobio jeb… potres mozga“, rekao je Chris Rock koji se poigrao riječima jer „concussion“ u prijevodu znači potres mozga.

Rock je ignorirao njen zahtjev te se, kako kaže, prošle godine odlučio našalit na račun Jade Pinkett Smith što je dovelo do šamara. „Eto, ona je sve započela a ja sam završio. To je ono što se jeb… dogodilo. Znači, nitko je nije napao. Ona je započela ovo sranje“. Godine 2016. Jada Pinkett Smith bojkotirala je dodjelu Oscara i to zbog manjka diversifikacije među nominiranima. To je dovelo do stvaranja #OscarsSoWhite kampanje.

https://www.youtube.com/watch?v=X0g93eXxp2g

Rock je u toj posebnoj emisiji rekao „Cijeli sam život podržavao Willa Smitha. A sada sam gledao film ‘Emancipaton’ samo da vidim kako ga tuku“. Naime, „Emancipaton“ je posljednji film Willa Smitha, drama koju je režirao Antonie Fuqua, u kojem Smith glumi roba koji mora preživjeti bijeg kroz močvare Louisiane dok ga lovci pokušavaju pronaći.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.