CHECK IN ILI CHECK OUT Zašto se HDZ-ovci okupljaju po skupim zagrebačkim hotelima?

Autor:

22.04.2024., Hotel Sheraton, Zagreb - Dolazak clanova HDZ-a na Predsjednistvo i nacionalno vijece koje se odrzava u Hotelu Sheraton. Photo: Luka Batelic/PIXSELL

Luka Batelic/PIXSELL

Predsjedništvo HDZ-a u ponedjeljak održava svoju sjednicu u zagrebačkom hotelu Sheraton. To je nastavak nove prakse HDZ-a da se okupljaju po zagrebačkim hotelima. Zašto je tome tako – ne znamo.

Podsjećamo da se i onaj neslužbeni sastanak samo nekoliko dana prije izbora na kojem je Andrej Plenković grubo izvrijeđao Domovinski pokret i Mostovce, te optužio Nacional i još četiri hrvatska medija da su ‘osovina zla’, održao u – Hotelu Dubrovnik. Rezultate izbora, pak, HDZ je dočekao u hotelu Westin.

LIDER OD DINARE Tajna snimka koja je uzdrmala Plenkovića: ‘Puno je naših zastranilo…’

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković potvrdio je u ponedjeljak uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a da će biti nositelj liste HDZ-a na europskim izborima. Kulisa najave nije bila uobičajena, s brojnim logotipima stranke u pozadini, na što smo navikli.

Koncem rujna prošle godine HDZ je iselio iz središnjica stranke na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma. Tada je, naime, počela konstrukcijska obnova za koju se predviđa da bi mogla potrajati i godinu dana.

Sjednice Predsjedništva održavaju se u prostorima u Gundulićevoj, inače sjedištu gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba. Većina sjednica tamo je i održana, međutim, u posljednje vrijeme sastanci i okupljanja sve češće se događaju po zagrebačkim hotelima.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.