ČESTITKE I NAGRADA: Blanki Vlašić 30.000 kuna od Splitsko-dalmatinske županije

Autor:

20.08.2016., Rio de Janeiro - Olimpijske igre Rio 2016. Cremonija dodjele medalja u disciplini skok u vis, zene. Zlatnu medalju i svoju prvu olimpijsku s 37 godina osvojila je Spanjolka Ruth Beitía, srebro je pripalo Bugarki Mireli Demirovoj, a bronca Blanki Vlasic iz Hrvatske
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Splitsko-dalmatinska županija u petak je sa 30.000 kuna nagradila atletičarku  Blanku Vlašić osvajačicu brončane medalje u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Župan Zlatko Ževrnja je na svečanom prijemu, predajući Blanki ček s tim iznosom, čestitao našoj atletičarki na vrhunskom uspjehu i svemu onom što godinama predstavlja u hrvatskom sportu.

Blanka Vlašić je zahvalila županu na podršci koju joj pruža Splitsko-dalmatinska županija te rekla kako se nada da će u svojim sljedećim nastupima i dalje ostvarivati izvrsne rezultate.

“I dalje želim skakati i pobjeđivati, a ova brončana medalja samo mi je daljnji poticaj”, kazala je Blanka.

Ona je istaknula kako sada počinje “drugo poluvrijeme”  njezine karijere te je ponovila kako joj je želja natjecati se  i na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

“Još uvijek ima špirita u meni i još se želim baviti poslom kojeg volim”, poručila je Blanka.

Splitsko-dalmatinska županija je prije četiri dana darivala 40.000 kuna splitskom jedriličaru Tončiju Stipanoviću za osvojenu srebrnu medalju u klasi Laser na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)