cestisdbest.com

Cest is d Best festival otvorio glazbeni tjedan na Cvjetnom trgu

Počeo je glazbeni tjedan Cest is d Best na Cvjetnom trgu pa će u periodu od 30.05. do 4.06. na pozornicu stati ukupno devet bendova.

Glazbeni program koji će počinjati svaku večer u 21:30 sati, otvorili su zagrebački Rolin Humes, pop-rock blues četvorka koja je ostvarila značajan uspjeh nastupom na International Blues Challenge-u u Memphisu, a dosadašnjim je nastupima osvojila i publiku diljem Europe.

U utorak, 31. svibnja, za rođendan grada Zagreba planiramo čak dva koncerta na Cvjetnom. Oko podneva ćete imati priliku čuti band ZAP, osnovan na umjetničkom igralištu Berlina, kada su dvoje Australaca i Grk odlučili iskombinirati vintage glazbu, fizički teatar, plesne cipele, dasku za peglanje i gumenu kokoš. Pa ne propustite čuti ovaj ludi swing jazz aranžman. U večernjem terminu će nastupiti Gospel zbor Sunce i pijanist Vitomir Ivanjek, koji svima poznate pjesme izvode na jako zabavan i energičan način. Tijekom nastupa izvesti će i neslužbenu himnu Ces is d Best-a.

Selfish Murphy su iskombinirali irski folk, poznate hitove i puno piva, pa je tako u Transilvaniji 2011. rođen keltski punk-rock. Na Cest is d Best stigli su iz Rumunjske, a za vas će zasvirati na Cvjetnom u srijedu, 1. lipnja s početkom u 21:30 sati.

Uslijediti će koncerti osmeročlanog rock banda, The Second Hand Band, indie pop banda Maryjane, te sjajne Banditske skupine predvođene frontmanom legendarnih Gustafa, Edijem Maružinom.

U subotu, 4.06., s početko u 20 sati imat ćemo priliku čuti legendarne stvari besmrtnih Doorsa, u izvedbi sjajnog tribute banda Cassandra at the Well. A oko 21:30 sati na pozornicu stupa jedan od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima Rambo Amadeus.

Jučer i danas, u Zagreb je pristiglo nekoliko novih performera koji će zabaviti i nasmijati sve do kraja festivala.

Komentiraj