ČERVAR: “Dobili smo državu, ali imamo sve manje djece”

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar u ponedjeljak je na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, na dočeku srebrnih rukometaša, održao govor u kojem je istaknuo da je zahvalan svim generacijama rukometaša, te poručio da je svakim danom sve manje djece.

“Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, ponosan sam da sam sa strašću i neizmjernom ljubavi vodio našu reprezentaciju. Zahvalan sam svim generacijama i ovoj reprezentaciji koja je pokazala nevjerojatno zajedništvo. Radujem se da ovdje vidim puno djece i puno mladeži. Zato govorim, roditelji vodite svoju djecu i pomognite im kad im je teško. A molim i djecu za beskrajnu zahvalnost prema svojim roditeljima da im znate reći hvala.

I nema toga koji će nam uzeti obitelj, obitelj je kolijevka života. I ovi dečki su pokazali kako se bori kad je najteže.

Još nešto sam Vam htio reći. Da, dobili smo državu, ali imamo sve manje djece. Zato nam treba zajedništvo svaki dan. Da bismo opet išli u budućnost trebaju se poštivati univerzalne vrijednosti, a to su istina, pravednost i ljubav”, rekao je Červar pred navijačima na Trgu i ‘zaradio’ ovacije.

Komentiraj