Humanitarni turnir ‘Pokerom za djecu’ održava se u nedjelju 12. lipnja u Casinu International.

Već četvrtu godinu za redom, nastavlja se tradicija održavanja humanitarnih turnira u sklopu natjecanja Croatian Series Of Poker.

Ove nedjelje u Casinu International (Grad Zagreb, Miramarska 24) održat će se humanitarni turnir s ciljem prikupljanja sredstava Udruzi za pomoć djeci sa senzornim poremećajima ‘Senzori’ čiji je predsjednik gospodin Slaven Vujić.

Prikupljenim sredstvima nabavit će se svijetleća optička vlakna i optički tuš koji se koristi za vizualnu stimulaciju, ali i za općenitu senzornu integraciju. Veselimo se vašem sudjelovanju i nadamo se velikom odazivu kako samih igrača, tako i osoba javnog života koji će svojim dolaskom podržati cilj ove akcije.

Kada : Nedjelja 12. lipnja s početkom u 20 sati
Gdje : Casino International u Zagrebu, Miramarska 24!
Kotizacija: 100,00 + 10,00 kn, unlimited re-buy 100,00 kn + add-on 100,00 kn
Nagrade: Šest najuspješnijih igrača bit će nagrađeni sa šest ulaznica za glavni turnir (Main Event); od toga tri ulaznice za CSOP Spring Edition 2016. i tri za CSOP Christmas Edition koji će se održati u siječnju 2017. godine

Sudionici turnira odriču se fonda odnosno njihovog novčanog dobitka koji ide u korist Udruge za pomoć djeci sa senzornim poremećajima “Senzori”!

Komentiraj