facebook.com

Carwiz rent a car ponosan na suradnju s ELSA-om Zagreb

Carwiz rent a car, jedna je od najbrže rastućih tvrtki za iznajmljivanje automobila u regiji, u skladu sa svojim napretkom nadograđuje i ostale sfere poslovanja te odgovornog djelovanja u okruženju.

Strategija poslovanja koju je tvrtka u kratkom roku prezentirala, temelji se na stručnom pristupu poslovnim procesima, ali i adekvatnim ulaganjima u stručna znanja te razvoj i akvizicije stručnih kadrova.

Temeljem takve poslovne politike, Carwiz je u tekućoj godini ostvario suradnju s ELSA-om Zagreb koja je dio šire međunarodne mreže studenata prava (The European Law Students’ Association). Riječ je o najvećoj europskoj neprofitnoj i nepolitičkoj udruzi studenata prava i mladih pravnika. Osnovana je 1981. godine u Beču, a danas ima podružnice u 43 europske države te okuplja preko 50 000 aktivnih članova na 300 pravnih fakulteta.

“Carwiz ovime daje svoj doprinos okruženju u kojem uspješno djeluje. Naš je cilj razvoj društva, ali i stručnih kadrova koji će u budućnosti činiti temelj poslovne, ali i šire zajednice. Gledajući popis stručnjaka koji su tijekom svojih studentskih dana bili aktivni i zapaženi članovi ELSA-e, možemo sa sigurnošću reći kako je ova asocijacija sjajan inkubator budućih društvenih pokretača. Iznimna nam je čast i zadovoljstvo što smo ostvarili ovaj vid suradnje s ELSA-om i što možemo biti malen dio njihovog djelovanja te trenutnog i budućeg razvoja“, rekao je Krešimir Dobrilović, čelni čovjek Carwiza.

Komentiraj