CANTONA POŽELIO DOBRODOŠLICU Ibrahimović: ‘Ja ću biti Bog Manchestera’

FaH

Nakon što je legendarni francuski nogometaš Eric Cantona poželio Zlatanu Ibrahimoviću dobrodošlicu u Manchester United uz riječi “Ja sam kralj Uniteda, ti možeš biti princ,” vrlo brzo je stigao odgovor.

“Oduvijek se divim Cantoni. Ali ja ne želim biti kralj Manchester Uniteda. Ja ću biti Bog Manchestera,” poručio je u svom stilu švedski napadač koji je nedavno potpisao jednogodišnji ugovor za ‘Crvene vragove’.

Cantona, koji je tijekom EURO-a u Francuskoj bio Eurosportov ‘povjerenik za nogomet’ poželio je dobrodošlicu Ibrahimoviću na Old Traffordu.

“Odlučio si doći među crvene i to je najbolja odluka koju si ikad donio. Kad uđeš na Old Trafford, kad osjetiš duhove legendi koje su bile tamo, kad postigneš gol ispred Stretford Enda, pa onda čuješ kako navijači skandiraju tvoje ime. Kada ti srce počne lupati kao da će iskočiti, kada osjetiš da ćeš ih voljeti kao što oni vole tebe, znat ćeš, prijatelju, da si napokon došao kući. Ali, još jedna stvar, samo je jedan kralj Manchestera. Ti možeš biti princ. I broj 7 je tvoj, ako ga želiš, to je moj poklon za dobrodošlicu. Kralj je otišao, živio princ”, poručio je Cantona.

Francuski majstor je jedan od najpopularnijih nogometaša u povijesti kluba s Old Trafforda. Za ManU je u pet sezona odigrao više od 180 utakmica osvojivši devet trofeja.

Komentiraj