BUTKOVIĆ ZGROZIO NAĐIJA: Vrhunac licemjerja. Previše, čak i za HDZ

Autor:

04.04.2024., Zagreb - Predstavljanje koalicijskog predizbornog programa stranaka Fokus i Republika. predsjednik stranke Fokus Davor Nadji Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Emica Elvedji/PIXSELL

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butkoviću utorak je, u najnovijoj Facebook svađi s predsjednikom Zoranom Milanovićem, citirao izjavu Vlade Gotovca.

“Iza mene će, kako si i sam rekao u Rijeci 15. 06. 2022., ostati završeni projekti, a iza tebe ostaje samo posijano sjeme zla, mržnje i destrukcije. Kako bi rekao pokojni Vlado Gotovac u čuvenom govoru ispred zgrade komande 5. vojne oblasti: ‘Sramit će ih se njihove obitelji, jer su uništavali tuđe obitelji.’ Srdačan pozdrav, Oleg”, poručio je Butković.

CITIRAO I GOTOVCA Butkovićevo jutarnje pismo: Zorane, iza tebe ostaje samo posijano sjeme zla, mržnje i destrukcije…

Davor Nađi iz Fokusa smatra da je HDZ-ovo citiranje Gotovca – vrhunac licemjerja.

“Čitam danas kako HDZ-ov ministar citira Vladu Gotovca i to ni više ni manje nego u dijelu: ‘Sramit će ih se njihove obitelji jer su uništavali tuđe obitelji.’ Ne upuštam se previše u ta prepucavanja, ali ako ovo nije vrhunac licemjerja, ne znam što je.

HDZ-ovac, čija je stranka osuđena za kriminal, čije politike su ostavile brojne veterane Domovinskog rata, osobe s invaliditetom, umirovljenike i druge osjetljive skupine na rubu prosjačkog štapa bez ikakve stručne pomoći…

HDZ-ovac čije stranke članovi doslovno ubijaju druge ljude (vidi slučaj Banožić) i prolaze nekažnjeno, taj HDZ-ovac govori o uništavanju tuđih obitelji. Previše. Čak i za HDZ”, objavio je Nađi.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Marijan

prije 3 mjeseca

Točno to je vrhunac licemjerja.