Patrik Macek/PIXSELL

BURNE REAKCIJE: Mostovci na Facebooku komentirali Milanovićevo gostovanje u “Nedjeljom u 2”

Gostovanje Zorana Milanovića u emisiji “Nedjeljom u 2” izazvalo je burne reakcije u Mostu.

Na svojoj Facebook stranici napisali su da je Milanović priznao da je cijelo vrijeme kontaktirao mostovce i citirali njegovu izjavu: “Štitim integritet mostovaca koji su razgovarali s nama… Kontakti su održavani cijelo vrijeme…” Istu poruku na svojoj stranici ostavio je i glasnogovornik Nikola Grmoja.

Istaknuli su i drugu Milanovićevu izjavu: “Netko je u 5 do 12 unutar MOST-a doveo pred zid i rekao sada gotovo, ako se sad ne dogovorite s HDZ-om, propadaju vam mandati jer se raspisuju izbori”.

Na Milanovićevu izjavu kako su neke stranke Domoljubne koalicije fašističke, oglasio se Ivan Tepeš, predsjednik HSP-a AS. Poručio je da se “Milanović upetljao u lažima, ali nije imao hrabrosti odgovoriti jesam li ustaša… Mulja petlja i laže… da govori istinu, onda bi hrabro s argumentacijom rekao zašto sam ustaša, a HSP AS ustaška stranka. Ako sam ustaša samo zato što sam pravaš i hrvatski nacionalist, onda to treba jasno reći. Sve to govori čovjek koji je na čelu partije pravnog sljednika SK odgovornog za smrt nedužnih emigranata, Goli otok i Bleiburg. Pametnom dosta”, zaključuje Tepeš.

Komentiraj