Bulj o Puljkovu ‘cviljenju’: “Jedini sam gradonačelnik u Hrvatskoj kojeg Mikulićevi janjičari progone”

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj u utorak se osvrnuo na prepucavanje između splitskog kolege Ivice Puljka i Državnog inspektorata RH, zbog radova na vodovodu u Vili Dalmacija. Puljku je održao lekciju iz podnošenja pravnih lijekova.

Splitski gradonačelnik ovih je dana ustvrdio kako je kažnjen zbog nečega što je napravljeno dok još nije bio na vlasti, da bi potom iz inspektorata njegov istup nazvali neprimjerenim.

“Inspekcije su zaobilazile Grad Sinj samo prvih 15-ak dana i to kad sam ih ja zvao jer je dio pročelnika otišao na godišnji kad sam preuzeo vlast zaključavši uz to i prostorije gradskih ureda”, tvrdi pak Bulj koji ističe i da nakon toga nije bilo dana da neka inspekcija nije posjetila gradsku upravu i izrekla kaznu.

“Zato mi je malo smiješno gledati kolegu Puljka kako cvili zbog kazne Državnog inspektorata u iznosu od 100 tisuća kn i priča o dizanju kredita, iako sudski može osporavati to rješenje”, naglasio je sinjski gradonačelnik.

Samome su mu, kako dodaje, izrečene novčane kazne u iznosu od 193 tisuće kn, neke od njih i zbog kršenja famoznih epidemiološkim mjera odnosno mjera okupljanja.

“Jedini sam gradonačelnik u Hrvatskoj kojeg Mikulićevi janjičari progone zbog nepoštivanja suludih mjera jer nisam želio dijelit svoje sugrađane”, naglašava.

Puljak je barem po tom pitanju miran, jer je bio dio “oštromjeraške ekipe”, zaključio je Bulj.

“Sve te kazne koje mi Mikulićevi janjičari određuju rušim na sudovima bez velika kukanja kako ću morati dizati kredit ako nešto od toga izgubim i na kraju budem morao platiti”, pojasnio je gradonačelnik Sinja.

DIRH se oglasio o istupu splitskog gradonačelnika: “Sve se događalo u vrijeme mandata Ivice Puljka!”

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner