Broadwayski glumac Nick Cordero preminuo nakon 95 dana borbe s koronavirusom

Autor:

Screenshoot/Instagram

 

Broadayski glumac Nick Cordero (41) preminuo je u nedjelju nakon teške borbe s koronavirusom, objavila je njegova supruga Amanda Kloots, a prenio CNN.

“Bog sad ima još jednog anđela u raju. Moj dragi suprug preminuo je jutros”, napisala je Kloots na Instagramu sinoć i dodala da je preminuo okružen ljudima koji ga vole.

https://www.instagram.com/p/CCSBM89Axt_/

Njegova supruga redovito je preko svog Instagram računa objavljivala vijesti o borbi Cordera s koronaviusom. Hospitaliziran je u ožujku u Los Angelesu, a Kloots je objavila da je neko vrijeme bio i na respiratoru. Imao je brojne komplikacije, a u travnju su mu amputirali nogu. Objavila je da se njen suprug s koronavirusom borio 95 dana.

Rođeni Kanađanin, 2014. godine Cordero je nominiran za nagradu Tony, a uspjeh je osim u kazalištu postigao i u televizijskim serijama. Gledali smo ga tako u ‘Zakonu i redu’, ‘Lilyhammer’ i ‘Plava krv’.

Kloots, bivšu plesačicu na Broadwayu, upoznao je kad su oboje nastupali u predstavi Bullets over Broadway. Vjenčali su se 2017. godine, a lani su dobili sina Elvisa.

https://www.instagram.com/p/CCBwV3TA4qJ/

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.