NACIONAL DONOSI NAJVAŽNIJE DIJELOVE intervjua bivšeg agenta SOA-e Zorana Kotnika koji je još 2015. teško optužio Milijana Brkića za falsificiranje službenih dokumenata i zapošljavanje podobnih kadrova

Nacional je u ljeto 2015. objavio jedan eksplozivni intervju u kojem su iznesene teške optužbe protiv Milijana Brkića. U kontekstu nedavno otkrivenih indicija, ali i internih dokumenata koji aktualnog potpredsjednika Sabora i zamjenika predsjednika HDZ-a teško kompromitiraju, sadržaj tog intervjua danas može pomoći da se dodatno iskristalizira slika o Brkićevu profesionalnom angažmanu. Taj intervju Nacionalu je dao Zoran Kotnik.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKONACIONAL I PIXSELL
Podijeli objavu
Prethodni članakBRKIĆ ‘Žalosno je da te informacije izlaze iz državnih institucija’
Sljedeći članakPlenković dogovorio sastanak s Brkićem
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.