BRIDGERTON U ZAGREBU! Ne propustite promociju, druženje s autoricom i ekskluzivni bal

Autor:

Foto; Netflix

Ne propustite priliku uroniti u svijet Bridgertona i doživjeti jedinstvene trenutke uz Juliju Quinn. Karte za bal i kviz dostupne su na internetskim stranicama Mozaika knjiga i Svijeta knjige.

Autorica koja je očarala čitatelje diljem svijeta svojim romantičnim sagama, dolazi u Zagreb. Za ljubitelje romansi, zabranjenih ljubavi, plemenitaških tračeva i povijesnih drama, to će biti tjedan koji se ne propušta. Očekujte niz događanja koji će vas odvesti u svijet Bridgertona, prepun skandala, tajni i romantičnih zapleta, poručuju organizatori.

Ako ste i Vi, baš poput Lady Whistledown, izbrusili znanje o svim članovima visokog društva, Bridgerton kviz idealno je mjesto za vas. – Pozivamo vas u prostor restorana Centro gdje vas čekaju tri skupine skandaloznih pitanja na koja samo najveći obožavatelji serijala Bridgerton znaju odgovor – pozivaju organizatori i dodaju kako pobjednike kviza očekuju vrijedne nagrade, a za sve sudionike osigurane su i vrijedne poklon-vrećice.

Ne očekujte klasičnu promociju knjige, nego i susret autorice Julia Quinn i čitatelja u Hoću knjigu u CCO East. Razmijenite nekoliko riječi i ugrabite potpis na svojoj omiljenoj knjizi. Budite dio ovog nezaboravnog susreta koji će se odviti 4. lipnja u 19 sati i “dopustite da vas Julia Quinn očara svojom jedinstvenom energijom i ljubavlju prema književnosti”.

‘SUVREMENA JANE AUSTEN’ U Zagreb dolazi autorica Bridgetona Julija Quinn

Maksimir, obavijen raskošnim zelenilom, postaje poprište jedinstvenog događaja ­– promocije serijala Bridgerton koja će se održati 5. lipnja u 18 sati na Vidikovcu. Tom prilikom saznajte sve o ljubavnim intrigama iz londonskoga visokog društva od žene koja zna sve tajne obitelj Bridgerton. A ekskluzivni Bridgerton bal održat će se u Kavani Lav 6. lipnja u 19 sati. Uzvanike očekuju prave plemenitaške aktivnosti – ples, ispijanje limunade, oslikavanje lepeza i najsočniji tračevi. Osim najbolje zabave i druženja s autoricom, na poklon je osigurana i vrijedna poklon-vrećica te neograničena količina hrane i pića.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.