Zvijezda “Bridgertona” napustila seriju jer postaje novi James Bond?

Regé-Jean Page, zvijezda hit serije „Bridgerton“ koja se prikazuje na Netflixu, našao se ovih dana u centru medijske pažnje. Prvo je objavljeno kako se neće pojaviti u najavljenoj drugoj sezoni ove serije da bi nakon toga u medije dospjela vijest kako Regé-Jean Page napušta seriju „Bridgerton“ jer upravo on postaje novi James Bond. Taj vijest tako je glasno odjeknula da su britanske kladionice prestale prihvaćati oklade na to tko će biti novi James Bond. Chad Yeomans, glasnogovornik kladionice Betway, rekao je „Slijedom objave da Regé-Jean Page napušta ulogu Simona Basseta u seriji ‘Bridgerton’, sve oklade na novog James Bonda su opozvane“.

Nakon što je prije četiri dana objavljeno kako 31-godišnji glumac napušta seriju ‘Bridgerton’ reakcije obožavatelja bile su prilično žestoke pri čemu su tvrdili kako tu seriju gledaju upravo zbog njegove karizme i šarma. Serija se počela prikazivati u prosincu prošle godine te je Regé-Jean Page vrlo brzo postao miljenik publike te se njegovo ime počelo spominjati u kontekstu glumca koji će zamijeniti Daniela Craiga u ulozi Jamesa Bonda. Početkom ove godine, on je rekao da mu je drago da se njegovo ime dovodi u vezu s Jamesom Bondom, ali i da mu je jasno da se svaki uspješni britanski glumac dovodi u vezu s Jamesom Bondom.

Odlaskom iz seriju „Bridgerton“ Regé-Jean Page je na kladionicama pretekao Toma Hardyja i Jamesa Nortona koji su dugo vremena spominjani kao nasljednici Daniela Craiga u ulozi tajnog agenta 007. Craig će se po posljednji puta pojaviti u ulozi Jamesa Bonda u filmu „No Time to Die“ koji će, nakon nekoliko odgoda, imati premijeru u studenome ove godine.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner