Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov priključio se komentarima na jučerašnju sramotu hrvatskih ‘navijača’ u utakmici protiv Češke na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Istaknuo je kako je kapetan reprezentacije Darij Srna jučer pokazao kako se voli Hrvatska. “Čestitamo i zahvaljujemo Ti dostojanstveni kapetane”, napisao je Petrov na svom Facebooku.

“No u Hrvatskoj se nažalost u gotovo svakom segmentu društva vode dvije druge borbe. Borba bahatih koji su sve institucije podredili svojim sebičnim interesima i borba razočaranih i očajnih koji su spremni na sve, pa i sramoćenje vlastite države da bi proveli svoje osvetničke ciljeve.

Vrijeme je za drugačiju Hrvatsku. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u svojem interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki pa i najviši državni dužnosnik, politički i društveni moćnik. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će biti zaustavljen i izoliran i svaki ulični razbijač. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj građani neće biti pljačani ni kroz institucije ni na ulicama”, nastavlja Petrov.

Na kraju je pozvao sve koji žele i sanjaju takvu Hrvatsku da se probude i pridruže u borbi ‘koja će pravedno čistiti uzroke i posljedice’.

Komentiraj