Patrik Macek/PIXSELL

VIDEO: BOŽO PETROV “Ako je uvjet stabiliziranja stanja moja ostavka, ja ću to prihvatiti”

Čelnik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov u kratkoj je izjavi u petak naglasio kako Most i dalje inzistira na ostavci Tomislava Karamarka.

“Iskreno, ne znam zašto sam definiran remetilačkim faktorom. Znam da sam pred svojom savješću, građanima i pred Bogom čist”, kazao je Petrov dodajući da ako je uvjet da se stanje u zemlji stabilizira njegova ostavka, on ju je spreman podnijeti. Petrov je istaknuo i kako će konačnu odluku na kraju donijeti Nacionalno vijeće Mosta.

“Nadam se da će standard koji postavlja Most jednog dana postati standard u hrvatskoj politici i da ćemo znati razlikovati dobro od lošeg”, zaključio je Petrov.

Božo Petrov: “Sve što se dosad od presice gosp. Oreškovića pojavilo u medijima su klasični spinovi. MOST nezavisnih lista i dalje inzistira na smjeni prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka radi osobne kompromitacije. Ne razumijem razloge po kojima sam definiran remetilačkim faktorom u Vladi. Iza mene se ne vuku afere. Znam da sam pred Bogom čist.

Ali ako je to uvjet da Hrvatska krene prema boljoj budućnosti, spreman sam dati ostavku. Nisam zbog pozicija krenuo se boriti i nema te pozicije koja bi bila ispred Domovine. Ako je to cijena, platit ću je. MOST će na kraju donijeti konačnu odluku jer je jedno od dva najvažnija pravila da MOST odlučuje većinom.

Nadam se da će pristup MOST-a biti jednom standard u hrvatskoj politici. I da ćemo znati razlikovati dobro od lošeg.”

Posted by MOST nezavisnih lista on Friday, June 3, 2016

Komentiraj