BON TON STORE & GALLERY Priprema se otvorenje izložbe fotografija Marcelle Zanki

facebook.com

Bon ton store & gallery u petak (01.12.) priprema otvorenje zanimljive izložbe fotografija Marcelle Zanki  ‘Lost in travel’.

Marcella Zanki, splićanka sa beogradskom adresom, nagrađivani je fotograf i redatelj kratkih, art i modnih filmova, muzičkih spotova i VICE dokumentaraca, koja je do sada svoje radove izlagala, između ostalog, u New Yorku, Milanu i Trstu. Također, dio je PHINESTa, Švicarske virtualne fotografske galerije koja se bavi promicanjem najfinije jedinice međunarodne suvremene fotografije.

U svojim radovima, objavljivanim u vodećim svjetskim magazinima kao što su VOGUE.it, ELLE i NAKID MAGAZINE, uglavnom prikazuje “divlji, sirovi ženski svijet i emotivni naboj žene”.

Izložba ‘Lost in travel’ nastavak je prošle ‘Girl you will be a woman soon’. Tema izložbe bi trebala povezati Marcellina česta putovanja i prijelaznu fazu u životu koja karakterizira slobodu da leti svijetom i živi život “s jakim osjećajem nade, novih iskustava, avantura, ali i vjerovanjem u sebe i svoje mogućnosti”.

Otvorenje izložbe će upotpuniti live nastup Tolouse Low Trax, solo projekt njemačkog DJ-a i producenta Detlefa Weinricha – legende njemačke elektro scene, aktivnog člana benda Kreidler i residenta kluba Salon des Amateurs u Dusseldorfu.

Izložba je otvorena do 06. siječnja 2018. godine u bon ton store & gallery-u u Zagrebu na adresi Preradovićeva 34.

https://web.facebook.com/events/163368220928756/permalink/163368237595421/

Komentiraj