BOJAN BOGDANOVIĆ: Ispričavam se za dva sata užasa koje ste doživjeli

FAH

Nominalno najbolji igrač hrvatske košarkaške reprezentacije Bojan Bogdanović se oglasio na svom facebook zidu povodom kataklizme (59:80) protiv Češke u osmini finala Eurobasketa.

“Cijeli svoj život sanjam medalju i veliki uspjeh hrvatske košarkaške reprezentacije. Sanjam kako cijelu Hrvatsku činimo sretnom i ponosnom. Žrtvujem sve kako bismo napravili velik rezultat i bio sam siguran da je 2015. godina velikog uspjeha. Za Hrvatsku sam spreman uvijek dati i srce i glavu i tijelo. Svee! Veliku ste mi podršku dali uoči prvenstva i na samom prvenstvu i na tome vam svaka čast i najveće hvala. Obveza i dužnost svih nas je bila poginuti za nacionalni dres i nadmašiti sva vaša očekivanja.

U nedjelju se sve odvijalo upravo suprotno. Od tisuću načina kako se može izgubiti ovo je sigurno najteži i najgori. Nedopustiv način.

 

  • Želim se ovim putem ispričati svim istinskim navijačima i svima koji žele dobro našoj košarci za dva sata užasa koja ste doživjeli protiv Češke. Nemam dovoljno riječi kojima bih opisao svoje razočaranje s obzirom na način na koji smo ispali s prvenstva. Preuzimam na sebe najveću odgovornost za ovaj neuspjeh. Trebao sam nositi momčad do pobjede.

 

Hvala Rađi, Vrankoviću i ostalim istinskim veličinama na komentarima i savjetima. Cijenim ih jako.

Moja očekivanja su bila iznimno visoko postavljena. Ovo je trebala biti godina hrvatske košarke, a na kraju je postala godina koju bih najradije da se nije nikada dogodila. Previše sam razočaran.

Ali okrećem se budućnosti.
Ma koliko to u ovom trenutku smiješno, neozbiljno i glupo zvučalo, ja i dalje slijepo vjerujem u Hrvatsku i velik rezultat u bližoj budućnosti”, stoji u Bogdanovićevoj poslanici.

Prva slijedeća prilika je EP 2017, ukoliko se Hrvatska uopće plasira na dotično natjecanje.

Komentiraj