Bizaran slučaj u Banja Luci: Nakon izricanja presude skočio kroz prozor, sada ga traže i u susjednim državama

Autor:

08.06.2023., Administrativni centar Vlade RS, Banja Luka (BiH) – Nakon zajednicke sjednice vlada Republike Srpske i Federacije BiH u Banja Luci odrzana pres konferencija na kojoj su govorili Radovan Viskovic, predsjednik Vlade RS, i Nermin Niksic, predsjednik Vlade FBiH.   Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Iz zgrade Osnovnog suda u Banjoj Luci u utorak je nakon izricanja presude pobjegao Ivica M. iz Kaknja, seksualni prijestupnik osuđen na zatvorsku kaznu zbog teškog zlostavljanja djeteta.

Iskočio je kroz prozor suda nakon što mu je izrečena kazna od četiri godine zatvora zbog zlostavljanja svoje unuke. Traži ga policija BiH, ali i Srbije jer se sumnja da je pobjegao tamo. Nije nemoguće da se skloni i u Hrvatskoj, a obavijest o njegovu bijegu objavila je organizacija Stop pedofiliji SP. Pozvali su sve koji imaju bilo kakvu informaciju o tom osuđenom zlostavljaču da se jave organizaciji ili policiji.

O slučaju je ranije pisao portal ICV.

Ivica Mišković zahvaljujući dvojnom državljanstvu neko je vrijeme radio i u građevinskoj tvrtki u Hrvatskoj, a poslodavac je dokumentacijom pomogao službama BiH da protiv njega podignu međunarodnu optužnicu.

Mišković je potom bježao iz nekoliko zemalja, a napokon je bio uhićen u Njemačkoj, prenosi Dnevnik.hr. 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.