Bišćan: “Očekivao sam više po pitanju kontrole i nametanja”

Zadovoljan sam zbog pristupa i ozbiljnosti, nije bilo bajno, ali nismo ni očekivali laganu utakmicu, rekao je Igor Bišćan, izbornik reprezentacije Hrvatske do 21 godine koja je u pripremnom susretu u Varaždinu odigrala 0:0 protiv Izraela U21.

„Bila je to prava provjera protiv čvrstog suparnika. Bilo je prilika za obje momčadi i moglo je otići na obje strane. Vidjelo se da imamo dosta igrača, koji nemaju kontinuitet u klubovima i pravu formu. Nedostajalo je malo svježine i individualne kvalitete, ali nadamo se da ćemo do lipnja i Europskog prvenstva biti u boljoj situaciji. Mogu biti zadovoljan sa pristupom i ozbiljnosti. Očekivao sam više po pitanju kontrole igre i nametanja, ali nije bilo jednostavno. Potvrdilo se da neki suparnici, koji ne zvuče atraktivno igraju dobro. Takvi će biti Rumunjska i Ukrajina na Euru”, rekao je izbornik Bišćan o prvom pripremnom ogledu u ovom razdoblju.

Slijedi gostovanje u Londonu kod Engleske U21, a ta utakmica igra se 28. ožujka.

“Engleska je ponajbolja mlada reprezentacija i morat ćemo se više orijentirati na obrambeni blok. To nas vjerojatno čeka protiv Španjolske na Euru, a nadamo se i u drugom krugu Europskog prvenstva. To će biti odlično iskustvo da dečki vide koja je to razina igrati protiv najboljih u Europi”.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner