Bill Murray pjevao na prvoj bejzbol utakmici pred ispunjenim tribinama

Glumac i komičar Bill Murray poznat je i kao veliki navijač bejzbol momčadi Chicago Cubs. Njegovo iskazivanje navijačkih strasti poznato je Amerikancima. Tako je, porimjerice, prije pet godina od tadašnjeg američkog predsjednika Baracka Obame dobio „Mark Twain Prize for American Humor“. Tada je Murray u Bijeloj kući upao na redovnu konferenciju za novinare odjeven u jaknu i kapu Chicago Cubsa te je novinarima objašnjavao kako vidi šanse Chicago Cubsa u predstojećoj sezoni. Barack Obama je tada rekao „Obično ne dopuštanmo takve stvari, košulja i kravata su obavezni, ali to je ipak Bill Murray“. Na početku te sezone Murray je došao na stadion i otpjevao s navijačima bejzbol himnu „Take Me Out To The Ballgame“. Nekoliko utakmica kasnije, Murray se ponovo pojavio u publici te je počastio pivom sve navijače koji su sjedili u njegovom dijeli tribine.

U petak je Bill Murray ponovo došao na stadion Chicago Cubsa. Naime, po prvi puta od početka pandemije kornavirusa odigrana je utakmica pred potpuno popunjenim tribinama, Cubsi su igrali protiv Cardinalsa i pobijedili 8:5. Pred početak utakmice Bill Murray je uzeo mikrofon u ruke i s oduševljenjem pozdravio navijače poručujući kako ovako izgleda prava utakmica s ispunjenim tribinama. Ujedno, ponovno je otpjevao himnu „Take Me Out To The Ballgame“ u čemu mu se publika odmah pridružila.

Inače, slijedeći film Billa Murraya biti će „Ghostbusters: Afterlife“, što je novi nastavak njegovog hita „Istjerivači duhova“. Režira ga Jason Reitman čiji je otac Ivan Reitman režirao originalne „Istjerivače duhova“, a uz Murraya u filmu će glumiti i ostatak originalne glumačke ekipe koju čine Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver i Annie Potts. Svjetska premijera filma predviđena je za 11. studeni.

Komentiraj