HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

BERNARDIĆ “Plenkovićeva Vlada sigurno neće provesti kurikularnu reformu”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u utorak je u zagrebačkoj Župi Stenjevec komentirao situaciju oko reforme obrazovanja, te odnos premijera Andreja Plenkovića i ministrice obrazovanja Blaženke Divjak.

“Htio bih da od sljedeće godine imamo bolje obrazovanje, a bolje obrazovanje znači bolju plaću. Neću se pomiriti s mazanjem očiju i međusobnim loptanjem premijera i ministrice. HNS je, na sreću ili na žalost, znao s kim ulazi i s kim tikve sadi. Plenkovićeva Vlada sigurno neće provesti kurikularnu reformu”, kazao je Bernardić, kako prenosi N1.

Dodao je da je Vlada Anbdreja Plenkovića propustila nešto napraviti. “Sada su direktno 150 tisuća djece i roditelja stavili u dodatnu neizvjesnost i to rade svake godine. Svake godine odgađaju reformu i nemamo iluzija da će ova Vlada nešto bitnije napraviti. Dok se premijer i ministrica loptaju, djeca stoje na mjestu. Ono što rade je mazanje očiju ljudima i javnosti. Ne rade ništa. To je ispucavanje lopte u aut, nemam drugi rječnik za to”, rekao je Bernardić.

Komentiraj