Batiniću dvoboj Lokomotive i Hajduka

Određene su službene osobe za 30. kolo HT Prve lige koje je na rasporedu u subotu i nedjelju, 20. i 21. lipnja.

Derbi kola u nedjelju od 21:05 u Kranjčevićevoj igraju Lokomotiva i Hajduk, a za glavnog suca utakmice određen je Damir Batinić iz Osijeka kojem će pomagati Vedran Đurak (Stupno), Kruno Šarić (Županja) i Ivan Matić (Osijek). VAR i AVAR suci su Ivan Bebek (Rijeka) i Jerko Crnčić (Vrbovec). Delegat susreta je Ivan Smokrović iz Rijeke, a kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca dok će za sigurnost brinuti Miroslav Marković.

Kolo u subotu od 18:55 otvaraju Inter-Zaprešić i Osijek te sudačka četvorka koju predvodi Duje Strukan iz Splita zajedno s asistentima Goranom Pericom (Šibenik), Hrvojem Radićem (Split) i Jakovom Titlićem (Hrvace). O video tehnologiji će brinuti Mario Zebec (Cestica) i Borut Križarić (Čakovec) dok je delegat utakmice Željko Ukić (Zagreb), a kontrolor suđenja Zlatko Šimčić (Koprivnica). Za sigurnost ispred HNS-a zadužen je Marko Svilić.

Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca zadužen je za derbi začelja u kojem Varaždin u subotu od 21:05 dočekuje Istru 1961. Njemu će pomagati Goran Pataki (Đakovo), Marjan Tomas (Osijek) i Andrej Burilo (Osijek). U VAR sobi će biti Goran Gabrilo (Split) i Tomislav Petrović (Valpovo). Delegat dvoboja je Stjepan Žugaj iz Velike Gorice, a suce će kontrolirati Šime Vukić iz Rijeke.

U istom terminu Gorica dočekuje Dinama, a za suce su određeni Marin Vidulin (Kanfanar), Goran Loparac (Sladojevci), Dino Knez (Višnjevac) i Josio Lučić (Vinkovci). VAR i AVAR suci su Ivan Bebek (Rijeka) i Miro Grgić (Osijek). Delegat susreta je Davor Ivić (Sisak), a kontrolor suđenja Alojzije Šupraha (Zadar) dok su ispred Saveza kao časnici za sigurnost postavljeni Vlado Dominić i Marko Cindrić.

U nedjelju od 18:55 Slaven Belupo u Koprivnici igra s Rijekom. Glavni sudac susreta je Marko Matoc iz Zaprešića, a njemu će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica), Luka Pušić (Zagreb) i Goran Pečarić (Zagreb). Za video tehnologiju su zaduženi Mario Zebec (Cestica) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat dvoboja je Damir Stipković (Zagreb), a kontrolor suđenja Miro Marijanović (Osijek).

Službene osobe za 30. kolo HT Prve lige:

Komentiraj