facebook.com

Baš Naš festival otvara poseban RNB confusion party

Prvi put u povijesnoj staroj jezgri Zagreba, na platou Gradec, održat će se festival koji predstavlja sjajan zabavni program pod imenom ‘Baš Naš’.

Od 30. svibnja do 16. lipnja već poznata gradska lokacija će biti nezaobilazno mjesto za sve koji traže uzbudljivo, šarmantno, drugačije i jedinstveno druženje, opuštene večernje izlaske… ‘Baš Naš Gourmet & Music Festival’ donosi nastupe poznatih bandova među kojima su Neno Belan & Fiumens, Edo Majka, Elemental, Vatra, Scifidelity Orchestra, RNB Confusion, The Lollipops, Single Ladies – Beyonce Real Tribute Band, Amy’s House – Tribute band to Amy Winehouse i brojni drugi.

Početak programa je svakog dana poslijepodne uz glazbenu pratnju DJ-a, a u večernjim satima atmosferu će zagrijati nastupi bandova na velikoj pozornici. Posjetitelji će moći uživati u gastro delicijama dvanaest poznatih ugostitelja.

“Za vrijeme ‘Baš Naš gourmet & music festivala’ plato Gradec bit će zasigurno najšarmantija gradska pozornica. Osmislili smo ga s ciljem da brojni posjetitelji požele provesti ugodne trenutke u druženju nakon posla s prijateljima uz laganu glazbu kao i za one koji traže novi i drugačiji sadržaj za večernji izlazak. ‘Baš Naš’ će biti vizualno zanimljiv festival bogat sadržajima, ponudom hrane i zabave, a s koncertnim programom smo posebno zadovoljni. Vjerujemo da će ovo biti mjesto na kojem poželite doći i zabaviti se do kasnih večernjih sati“, najavila je organizatorica Sanela Seferagić.

Festival će započeti uz RNB confusion party program u četvrtak 30. svibnja, a prvog vikenda u petak i subotu nastupit će ‘Neno Belan i Fiumens’ te ‘Neki to vole vruće’.

Plato Gradec će oživjeti u bojama ljeta, starog grada i šarmantnog Zagreba kakvog poznajemo iz starih filmova i fotografija, uz podršku partnera i sponzora: Zagrebačke banke, Philipsa, HEP -a , Zagrebačke pivovare, Jamnice…

Komentiraj