Barišićev odvjetnik: “On kaže da apsolutno nije sudjelovao ni u kakvim razgovorima da bi se nekome pogodovalo”

 

Odvjetnik uhićenog gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića, Igor Cišper, u petak je za Novu TV kazao su dosad pretreseni Barišićeva kuća i ured te da je u tijeku i pretraga njegove vikendice.

Dodao je da se Barišiću na teret stavljaju dva kaznena djela – trgovina utjecajem, gdje ga se tereti da je utjecao ili pokušao utjecati na ljude zaposlene u Vodoopskrbi, da oni utječu na to da posao kod dvije javne nabave dobije jedna privatna tvrtka. “Što se tiče ta dva javna natječaja, jedan još nije gotov, a drugi nije niti započet”, kaže Cišper.

Cišper kaže da njegov klijent poriče svu krivnju. “On kaže da apsolutno nije sudjelovao ni u kakvim razgovorima da bi se nekome pogodovalo”, kaže Cišper.

Što se pretresa tiče, Cišper kaže da je sve proteklo u redu i da nije bilo nikakvih primjedbi na to. Dodao je da su istražitelji izuzeli dva Barišićeva računala.

Cišper je rekao i da očekuje da će Barišić biti ispitan u USKOK-u sutra, obzirom da još uvijek traje pretres njegove vikendice. “Očekujem da to neće moći biti večeras, očekujem da će gospodin Barišić sutra biti ispitan u USKOK-u, a nakon toga ćemo vidjeti što će biti dalje”, zaključio je.

Komentiraj