Barić glasao na povijesnim izborima: Ovo je sveto mjesto, nadam se Dinamu koji će i dalje 17 godina biti prvak

Autor:

02.03.2024., Zagreb - Izbori za Skupstinu GNK Dinamo pod zapadnom tribinom Maksimirskog stadiona. Otto Baric, nositelj liste "Dinamo iznad svih" na glasanju. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

U subotu se održavaju prvi, povijesni izbori u Dinamu. Na njima će se birati saziv nove Skupštine Kluba, a pravo glasa ima 13.025 članova Dinama.

Od 60 skupštinara, 25 će odabrati članovi, i to odabirom jedne od dviju nominiranih lista, one koju predvodi Velimir Zajec (Dinamovo proljeće) i one koju predvodi Otto Barić mlađi (Dinamo iznad svih).

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Poznati arhitekt i sin hrvatskog trenera iskoristio je svoje pravo i glasao na biračkom mjestu podno zapadne tribine Maksimira. Također, glasao je i legendarni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc, koji se nalazi na Barićevoj listi.

“Bitno je da imamo izbore, bitno je da će se dogoditi nekakva demokracija. Ovo je sveto mjesto, nadam se da će to biti početak novog stadiona i Dinama koji će i dalje 17 godina biti prvak. Nadam se pobjedi, ne bih išao na izbore da se ne nadam pobjedi”, rekao je Barić novinarima i dodao: “Nadam se da će biti uska utrka, tko god pobijedi, a tko izgubi, nadam se da će čestitati. Ja ću sigurno čestitati ako slučajno izgubim”.

VIDEO: Igor Kralj/PIXSELL

POVIJESNI DAN ZA DINAMO Održavaju se izbori za novu Skupštinu kluba

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.